Sunday, 19 February 2012

Can you please hurry up 'cause I find you obscene?


Ο όρος "πουτανιά" εσφαλμένα χρησιμοποιείται στο 99% των περιπτώσεων για συμπεριφορές γυναικών. Ακόμα πιο λάθος είναι να χρησιμοποιείται ο όρος για κάποια που ανοίγει κάποια τα πόδια της εύκολα ή γρήγορα. Αυτό, στο κάτω κάτω της γραφής, είναι δικό της θέμα, κι αν πληγώνει κάποιον, αυτός είναι ο εαυτός της, και όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα, σε κάποια φάση θα έρθει αντιμέτωπη με τις συνέπειες των πράξεών της. Στην πραγματικότητα, "πουτανιά" είναι να κάνεις εντελώς συνειδητά πράγματα που μπορούν να ενοχλήσουν, ή ακόμα χειρότερα, να πληγώσουν κάποιον. Κι ακόμα περισσότερο, όταν το κάνεις σε κάποιον που δεν σε έχει πειράξει ποτέ, ή και σε κάποιον που δεν ξέρεις.
Το ίδιο συμβαίνει και με την "κατινιά". Το να μιλάς και να κουτσομπολεύεις και να κάνεις τον κόσμο με όποιον τρόπο μπορείς κουβάρι, χωρίς να κερδίζεις στην ουσία και τίποτα απολύτως από αυτό. Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί αποδίδεται σαν όρος μόνο στις γυναίκες. (+ με ενοχλεί το ότι ταυτίζεται ένα παράγωγο του ονόματός μου με κάτι τόσο άσχημο, αλλά δεν είναι της παρούσης.)
Κι έτσι, λοιπόν, άγνωστε σε μένα τύπε που κάθε φορά που σε πετυχαίνουμε κάπου, κάνεις πάντα την ίδια ερώτηση που υποθέτεις ότι θα με κάνει να νιώσω άσχημα, και μάλιστα, με τέτοιο τρόπο και σε τέτοιο χρόνο που να μπορώ να σε ακούσω, ενώ σου έχω δώσει το περιθώριο να το κάνεις διακριτικά, ένα έχω να σου πω: Μπράβο, τα καταφέρνεις κάθε φορά. Δεν ήμουν 100% σίγουρη ότι το έκανες επίτηδες, αλλά μετά το σημερινό, έπεισες όχι μόνο εμένα, αλλά και τον άνθρωπο που είχε λόγους να θέλει να σε δικαιολογήσει. Ελπίζω να είσαι περήφανος που είσαι μια κατίνα και μισή, και να χαίρεσαι που αποδεικνύεις κάθε γαμημένη φορά, πως η πουτανιά δεν είναι αποκλειστικά γυναικείο προνόμιο. Α, και κάτι ακόμα: Άντε γαμήσου!15 comments:

Anonymous said...

πολύ καλά τα λες!
με κάλυψες πλήρως!

Μαρίνα Παπουτσάκη said...
This comment has been removed by the author.
black fairy said...

@ Dark13Sun, Mαρίνα Παπουτσάκη
:)

Anonymous said...

Καλησπέρα νεράϊδα. Ξέρεις, οι άνθρωποι παίρνουν την αξία που τους δίνουμε, και την ίδια αξία έχουν τα λόγια τους...

daddy

black fairy said...

@anonymous
Καλώς τον! Δίκιο έχεις, αλλά αυτό είναι εντελώς θεωρητικό, μωρέ, και το ξέρεις. Δύσκολα δε σε επηρεάζουν κάποια πράγματα..

daddy said...

Ναι, έχεις δίκιο. Απλά ήταν το καλύτερο που μπορούσα να σκεφτώ. Έχουμε τόσες πιέσεις στην καθημερινότητα μας, που είναι κρίμα κάποιοι να το κάνουν χειρότερο...

black fairy said...

@daddy
Ε καλά δε θα ψοφήσουμε κιόλας... Όοολα καλά! (καλή φάση αυτή η αντιμετώπιση.. δοκίμασέ το κι εσύ!) :D

daddy said...

Ευχαριστώ. Άλλωστε το motto μου ήταν πάντα ότι είμαστε καλύτερα από ότι νομίζουμε :-)

black fairy said...

@daddy
Δίκιο έχεις.. Ειδικά για μερικούς μερικούς (χμ.. γκουχ γκουχ) μάλλον ισχύει λίγο πιο συχνά απ'ότι για το μέσο, φυσιολογικό άνθρωπο!

daddy said...

Ναι, είναι μερικά πράγματα που ισχύουν αξιωματικά και τα λέμε στους άλλους εύκολα για να τους ¨μαζέψουμε¨ όταν έχουν διαλυθεί, όπως το ¨υπάρχουν και χειρότερα¨ (που πάντα υπάρχουν), αλλά δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι όταν τα χρειαζόμαστε, δεν "δουλεύουν" για μας. Κι ας ξέρουμε και υποστηρίζουμε όλη μας τη ζωή ότι ισχύουν...

black fairy said...

@daddy
Άργησα λίγο, αλλά... να 'μαι! Τα αξιώματα πάντα τα 'βλεπα με μια δόση υποψίας... όπως και να 'χει, υποτίθεται ότι δουλεύουν πάντα.. ποτέ δεν ξέρεις...

daddy said...

:-) Τελικά τείνω να πιστεύω ότι όλα είναι υποκειμενικά, έχουν διπλές και τριπλές και τόσες αναγνώσεις όσοι είναι και οι άνθρωποι, και εξαρτώνται από ποιά πλευρά της σελήνης είμαστε όταν τα βλέπουμε...

black fairy said...

@daddy
ναι :)

yvris said...

ρε.. τα ιδια ελεγα στο σχολειο και με κραζανε!
Ενας απο τους λογους που εχω κολλησει με το μπλογκ σου ειναι γιατι νιωθω πως πολλα απο αυτα που γραφεις, θα μπορουσα να τα εχω γραψει εγω!

black fairy said...

@yvris
Χμ... κοίτα να δεις που έχουμε πάθει το ίδιο πράγμα! ;)
Kράζε ελεύθερα παιδί μου... πάντα κάποιος κάπου θα σε καταλαβαίνει :)