Wednesday, 13 May 2009

Η μόνη αποδεκτή λύση για τις φοιτητικές εκλογές

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΤΗΣ

ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΧΑΝΙΩΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ


Χανιά, 13 Μαΐου 2009

Με μεγάλη μας θλίψη παρακολουθούμε εδώ και χρόνια την κατάσταση στο Πολυτεχνείο Κρήτης, τη χρονική περίοδο πριν και κατα τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών, και την αντίθεσή της με εκείνη που επικρατεί καθ'όλο το ακαδημαϊκό έτος. Δεδομένης δε, της επιπρόσθετης ψυχολογικής επιβάρυνσης που υφιστάμεθα, λόγω της παραμονής μας στα Χανιά και για σπουδές, πέραν των ετών που έχουμε περάσει στην πόλη, λόγω της καταγωγής μας, αποφασίσαμε, την ίδρυση μιας συλλογικότητας, που σκοπό έχει την επίλυση των επιπλέον προβλημάτων που προκύπτουν από τα παραπάνω.
Απώτερος στόχος μας είναι, εκτός από την κατάληψη, με ύπουλα μέσα, του Πολυτεχνείου, και την έντεχνη ασκηση πίεσης, προκειμένου οι λύσεις όλων των προβλημάτων να είναι οι πιο συμφέρουσες για εμάς και τους ψηφοφόρους μας, η κυριαρχία, σε πρώτη φάση της χώρας και στη συνέχεια, του σύμπαντος.
Προειδοποιούμε, πως δεκτά ως μέλη θα γίνονται μόνο άτομα, με τόπο καταγωγής τα Χανιά, τα οποία, επιπλεόν είναι μέλη του φοιτητικού συλλόγου του Π.Κ. Στη συνέχεια, οπότε και η κίνησή μας θα γίνει οικομενικό κίνημα, θα γίνονται δεκτά και άτομα που έχουν αποφοιτήσει από το προαναφερθέν ίδρυμα, πάντοτε όμως θα είναι απαραίτητη η σχετική έγγραφη βεβαίωση της γέννησης του μέλους στο Νομό Χανίων. Φίλοι της Κίνησης, ωστόσο θα θεωρούνται όλοι όσοι μοιράζονται το όραμά μας, για ένα καλύτερο Πολυτεχνείο, και ένα δικό μας κόσμο.
Η Κίνηση Απελπισμένων Χανιωτών Πολυτεχνείου Κρήτης (από το σημείο αυτό θα αναφέρεται ως Κ.Α.Χα.Π.Κ.) προσφέρει στα μέλη της, πέρα από σημειώσεις, ευνοικές τιμές σε βραδινά μαγαζιά και τη διοργάνωση εκδρομών, όπως όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις, ψυχολογική υποστήριξη και ειδικά προγράμματα απεξάρτησης από το αλκοόλ, εφ'όσον έχει αποδειχτεί ότι η έναρξη της περιόδου εθισμού τοποθετείται μετά το πρώτο έτος φοίτησης του μέλους.
Υποσχόμαστε, δε, και είμαστε διατεθειμένοι, σαν ιδρυτές της Κίνησης, να τηρήσουμε την υπόσχεσή μας αυτή, ότι κανένα μέλος δε θα υποχρεωθεί να ενεργήσει με τρόπο που δεν επιθυμεί, μετά από την εξαπόλυση εναντίον του κενών υποσχέσεων, και απειλών.
Βασικό στοιχείο που θα χαρακτηρίζει την Κ.Α.Χα.Π.Κ. θα είναι η επικοινωνία των μελών και φίλων του σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε μέρη με άφθονο καφέ, αλλά και αλκοόλ, εφ'όσον αυτό θεωρείται αναγκαίο, για την ανταλλαγή απόψεων, και το σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών μας.
Το Καταστατικό έχει συνταχτεί, και η πρόσκλησή μας είναι ανοιχτή, για όποιον πληρεί τις προϋποθέσεις, όπως αυτές έχουν αναφερθεί παραπάνω.

Εκ της Ιδρυτικής Ομάδας.

ΥΓ: Πόσο κάηκε ο εγκέφαλός μου από τον ήλιο του πρώτου θαλασσινού μπάνιου, και πόσο έχουν πρηστεί τα αρχίδια μου από τα τηλεφωνήματα "φίλων" που με προσκαλούσαν στο ίδρυμα για να ασκήσω το δικαίωμά μου στη σημερινή ψηφοφορία;

6 comments:

tosio morphy said...

χέϊ , ψιτ , για δες αυτο εδώ: ελπίζω να συμφωνείς.

http://tosiomorphy.blogspot.com/2009/05/blog-post_12.html

στα παπαρια μας το τουκ.

black fairy said...

@tosio morphy
Γενικά η τάση είναι να το γράφουμε στα παπαρια μας. Η αλήθεια είναι ότι έκανα ακριβώς αυτό που περιγράφεις. Την ώρα που οι υπόλοιποι ψήφιζαν, εγώ πλατσούριζα στη θάλασσα :Ρ

tosio morphy said...

δεν νομιζω οτι η ταση ειναι να το γραφεις στα παπαρια σου, αλλα και αυτη να ειναι πρεπει να γινεται συνειδητα.

black fairy said...

@tosio morphy
Εντελώς συνειδητά μη σου πω.. :Ρ

tosio morphy said...

Τo μπανιο ή η αποχή?

black fairy said...

@tosio morphy
Και τα δυο!