Friday, 3 April 2009

Ο πολιτισμός των ανθρώπων φαίνεται από τον τρόπο που συμπεριφέρονται στα ζώα.

Σήμερα γύρω στις 7 το απόγευμα, κάποια από τα σκυλιά που ζουν στους χώρους του Πολυτεχνείου, πέθαναν, αφού βασανίστηκαν για άγνωστη ώρα με το χειρότερο δυνατό τρόπο, με το κορμί τους να τινάζεται από σπασμούς, αφού ο οργανισμός τους, παρά τους εμετούς που έκαναν, δεν κατάφερε να αποβάλει το δηλητήριο που κάποια τέρατα -που έχουν την απαίτηση να αντιμετωπίζονται σαν άνθρωποι- τα είχαν ταϊσει.

Τα ζώα αυτά δεν ενόχλησαν ποτέ κανέναν από τους καθηγητές ή τους φοιτητές που κυκλοφορούν στο Πολυτεχνείο,αφού ούτε επιθετικά είναι, ούτε φασαρία κάνουν . Δεν είναι δυνατόν να ενοχλήθηκε κάποιος από τους περίοικους, γιατί δεν υπάρχουν σπίτια κοντά.

Είναι από τα πιο συνταρακτικά πράγματα που έχω δει ποτέ μου.

Ξέρω ότι δεν είναι ούτε σωστό, ούτε λογικό ίσως να το λες, αλλά πραγματικά, όποιος το έκανε αυτό το πράγμα, αξίζει έναν εξίσου επίπονο και βασανιστικό θάνατο με εκείνο των σκυλιών.

ΑΙΣΧΟΣ

Πραγματικά δεν ξέρω τί άλλο να πω...

9 comments:

netscC415 said...

Νεραϊδοπαρμένη έχεις δίκοιο ο πολιτισμός φαίνεται από τον τρόπο που συμεριφέρονται στα ζώα και για αυτό δεν θα ξαναφάω μπέικον για πρωινό και θα καταγγείλω κάτι φοιτητές που ξέρω για ζωοκλοπή και βάναυση συμπεριφορά γιατί πάνε κατα συροή και κατ' εξακολούθηση για σαλιγκάρια

Anonymous said...

Και σωστό είναι, και λογικό αυτό που είπες. Αλλά δυστυχώς σπάνια πληρώνουν οι υπεύθηνοι τέτοιων πράξεων γιατί απλά οι "από πάνω" συνήθως τους σιγοντάρουν βγάζοντας ταυτόχρονα επιμελώς την ουρίτσα τους απ' έξω.

Κι εδώ που μένω είχαμε τα ίδια κρούσματα μαζικής δολοφονίας στην πλατεία πριν από 1 χρόνο. Ο απολογισμός ήταν 3 νεκρά σκυλιά κι ένα με σοβαρή δηλητηρίαση την οποία ευτυχώς και ξεπέρασε.

Δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβουν ΤΙ κάνουν?

black fairy said...

@netscC415
Να λείπουν οι ειρωνείες, σε παρακαλώ. Το σκυλιά, χωρίς να φταίνε σε τίποτα, πέθαναν μπροστά στα μάτια μου, με αφορητους πόνους. Γυρίσα σπίτι μου κι έκλαιγα..
Το να σκοτώνεις ένα ζώο εις γνώσιν σου με τέτοιο τρόπο, χωρίς καν να σκοπεύεις να το φας ή να το χρησιμοποιήσεις με κάποιο τρόπο, δείχνει απλά και μόνο σαδισμό.

black fairy said...

@Luthein
Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν τι κάνουν. Είναι αναίσθητοι και βάρβαροι, χωρίς το παραμικρό ίχνος ευαισθησίας η σεβασμού. Όποιος το κάνει αυτό το πράγμα σε ζώα, μπορεί να το κάνει και σε άνθρωπο!
Είχαμε κι εμείς ανάλογα περιστατικά στην περιοχή μου προ καιρού, βρίσκαμε το πρωί παντού γάτες πεθαμένες, και όσοι έχουμε ζώα, είχαμε τρομοκρατηθεί..

Paula said...

Άσε ρε' συ ΑΙΣΧΟΣ δεν θα πει τίποτα. Τους καταριέμαι όλους αυτούς, να πεθάνουν με τον ίδιο τρόπο. Δεν υπάρχουν καλύτερα πλάσματα από τα ζώα. Για'μένα τα ζώα είναι ιερά, σοφά. Αφού να φανταστείς είμαι ολική χορτοφάγος (Vegan).
Αυτό με τις φόλες και τους βασανισμούς στα ζώα είναι ένα μεγάλο θέμα. Δυστυχώς δεν εφαρμόζονται και οι κατάλληλοι νόμοι. ΤΕΡΑΤΑΑΑΑΑ!!!!

black fairy said...

@Paula
Αν δεν ήμουν το εντελώς αναιμικό πλάσμα, που το κυνηγάνε από πίσω με το κρεας καρφωμένο στο πηρούνι, θα ήμουν ίσως κι εγώ vegan ή κάτι σχετικό.. Αλλά, ειλικρινά, έστω ότι τα είχαν σκοτώσει με σκοπό να τα φάνε, θα έλεγα "ενταξει". Αυτό το πράγμα όμως.. αδικαιολόγητο σε κάθε περίπτωση.

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

netscC415 είσαι πολύ μαλάκας και σου εύχομαι ολόψυχα να ψοφήσεις κι εσύ κι όλο σου το σόι. Μουνόπανο. Άντε και σιχτίρι κάθαρμα.

black fairy said...

@Αιρετικός
Αν σου πω οτι μπηκα στον πειρασμο να διαγραψω το σχολιο σου, θα το πιστεψεις; Δεν ειναι συμπεριφορα αυτη, οσο και να μη συμφωνεις με καποιον..

Ο Αιρετικός - The Heretic said...

Και λίγα του έγραψα.