Tuesday, 1 July 2008

"Θα είμαι πάντα δίπλα σου.."

Στάθηκε πίσω από την πόρτα, με μια ανησυχία που δε θα μπορούσε να τη φανταστεί λίγο καιρό πριν... Δεν είχε αντιληφθεί πόσο σημαντική ήταν για κείνον, μέχρι που του είπε ότι δεν μπορεί άλλο, ότι πνίγεται, ότι θέλει να φύγει... Αυτή η φορά ίσως να ήταν η τελευταία που την έβλεπε. Είχε προσπαθήσει τόσες φορές να την κάνει να αλλάξει γνώμη, το έβλεπε ότι η στάση του την είχε εξοργίσει. Όμως μέσα στο κεφάλι του γύριζε μια μόνο φράση, αυτή που είχε καρφωθεί στο μυαλό του τόσο καιρό. "Θα είμαι πάντα δίπλα σου". Τα κλειδιά του τα είχε ζητήσει πίσω. Χτύπησε το κουδούνι.

Ήξερε ότι στεκόταν πίσω από την πόρτα, είχε ακούσει τα βήματα. Αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα τον ανεχόταν. Τα πάντα ήταν έτοιμα. Ο ήχος του κουδουνιού την έβγαλε από τις σκέψεις της. Θα το έκανε. Αποφασιστικά άνοιξε και έκανε πίσω, ώστε να αποφύγει την προσπάθειά του να τη φιλήσει. "'Οχι άλλη μια έκρηξη τρυφερότητας, δακρύων και όρκων. Δεν αντέχω άλλο", σκέφτηκε.

Την ακολούθησε στο εσωτερικό του σπιτιού που μέχρι πρόσφατα το ένιωθε δικό του, και κάθισε όταν εκείνη του έδειξε τον καναπέ. Την άκουσε να τον ρωτάει αν ήθελε κάτι να πιεί και απάντησε αρνητικά. "Είναι πιο φιλική. Λες να άλλαξε γνώμη;" Η συζήτησή που ακολούθησε ήταν μια ακόμα επανάληψη των προηγούμενων. "Συγγνώμη", "σ'αγαπάω", "δεν αντέχω μακρυά σου", ακολουθούμενα από χίλιες δυο αρνήσεις.

"Ήρθε η ώρα." σκέφτηκε. "Δεν αντέχω άλλο, δεν μπορείς να το καταλάβεις; Δε θέλω να σε ξαναδώ ποτέ." φώναξε. Ήξερε ότι ένας καυγάς μόνο υπέρ της δε θα ήταν. Το κομμάτι που ακουγόταν στο βάθος από τον υπολογιστή στον υπνοδωμάτιο ήταν ένα από αυτά που ήξερε ότι του θύμιζαν εκείνη. "Άκου... Χορεύουμε;"

Δεν πίστευε στα αυτιά του. Ήταν άραγε τόσο απλό; Ένα κομμάτι ήταν αρκετό για να την πείσει να του δώσει άλλη μια ευκαιρία; Την πλησίασε διστακτικά και την αγκάλιασε. Η μυρωδιά της τον ζάλισε. Έκλεισε τα μάτια του και την πλησίασε ακόμα πιο πολύ.

Χαλάρωνε, τον ένιωθε, τον ήξερε. "Είναι δυνατό να πίστεψε ο μαλάκας ότι με έριξε τόσο εύκολα;" Έπιασε το μαχαίρι από πίσω του και άρχισε να τον χτυπάει με όση δύναμη της είχε μείνει. Τα μάτια της είχαν πλημμυρίσει δάκρυα, αλλά όχι λύπης. Ήταν δάκρυα οργής. Τον χτυπούσε ξανά και ξανά και ο θυμός μέσα της έμοιαζε να μην τελειώνει ποτέ.
Μετά από ώρα, χωρίς να ανοίξει τα μάτια της, ένιωθε σαν όλα αυτά να είχαν γίνει σε όνειρο. "Το έκανα;" Μόνο τώρα δίσταζε. Τα είχε οργανώσει όλα τόσο άψογα, κι όμως τώρα φοβόταν να ανοίξει τα μάτια της και να δει τί είχε κάνει.. Ήξερε ωστόσο ότι ήταν από ώρα νεκρός.


Λίγη ώρα αργότερα, κόσμος είχε μαζευτεί περίεργος, γύρω από το νεκρό σώμα της στη μέση του δρόμου. Η έρευνα έδειξε ότι ήταν έγκλημα πάθους.. Τον σκότωσε κι αυτοκτόνησε. Συμβαίνουν συχνά αυτά, σκέφτονταν όλοι.
Κανείς όμως δεν ήξερε την αλήθεια. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, πως μετά από τόσα χτυπήματα, τον είχε δει να ανοίγει τα μάτια του, να την κοιτάει και να λεει "Θα είμαι πάντα δίπλα σου.."

7 comments:

Anonymous said...

Είδες τι γράφεις αν έχεις "πάτημα"?
Το τέλος με φρίκαρε... Κι αυτό σημαίνει ότι μου άρεσε πολύ! :)

ΥΓ: Και μετά λες για μένα......:Ρ

Griz said...

Ρε κοπελιά!
Λυπήσου με, είμαι και ευσυγκίνητη τώρα τελευταία.. γκρρρ .. :((((
(εντάξει ήταν ανατριχιαστικό, τα κατάφερες.. ! )

black fairy said...

@luthien
Είδες τι γράφεις αν δεν έχεις ύπνο; :Ρ

@griz
Καλά σόρρυ σόρρυ.. Κοψοχόλιασα πολύ κόσμο μ'αυτό! χεχε!

CM said...

Kala, 8a sta pw apo konta ta sxolia. Well done.

Dreamcatcher said...

Κανείς όμως δεν ήξερε την αλήθεια. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, πως μετά από τόσα χτυπήματα, τον είχε δει να ανοίγει τα μάτια του, να την κοιτάει και να λεει "Θα είμαι πάντα δίπλα σου.."

Please hold me close and whisper that you love me
And promise that your dreams are only of me
When you are near, everything’s clear
Earth is a beautiful heaven
Always I hope that we follow the star
And be forever floating above

I know a falling star can’t fall forever
But let’s never stop falling in love


Χαίρομαι που σε βρήκα!!!

black fairy said...

@dreamcatcher
Καλως τον! :) Χαίρομαι που σ'άρεσε

Anonymous said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,抓 姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信,徵信社,外遇,抓姦,尋人,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,尋人,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信